CodeCharge Studio
search Register Login  

Visual Web Reporting

Visually create Web Reports in PHP, ASP, .NET, Java, Perl and ColdFusion.
CodeCharge.com

YesSoftware Forums -> CodeCharge -> Programming

 a problem with my report

Print topic Send  topic

Author Message
MANOAT

Posts: 8
Posted: 05/28/2009, 5:00 PM

I have a database created in Access. This contains a form that runs a series of consultations that fill a table with the necessary records to create a report and then launches the browser in a report CodeCharge connected to the table that is just filled.
when everything was wonderful design runs perfect.
The problem is that in future every time I am still the same report shows that the table records are no longer the same, so strange is that it seems to save the information somewhere but I have no idea where, and if connected to the database because it brings these records and no new ones.
repeatedly check the data against the table and showed me that in fact they are totally and completely different.
Does any idea as to this madness?
View profile  Send private message

Add new topic Subscribe to topic   


These are Community Forums for users to exchange information.
If you would like to obtain technical product help please visit http://support.yessoftware.com.

Internet Database

Visually create Web enabled database applications in minutes.
CodeCharge.com

Home   |    Search   |    Members   |    Register   |    Login


Powered by UltraApps Forum created with CodeCharge Studio
Copyright 2003-2004 by UltraApps.com  and YesSoftware, Inc.