CodeCharge Studio
search Register Login  

Visual PHP Web Development

Visually Create Internationalized Web Applications, Web Reports, Calendars, and more.
CodeCharge.com

YesSoftware Forums -> CodeCharge Studio -> IDE/GUI

 CCS Builders Suddenly Stop Working in IE9

Print topic Send  topic

Author Message
jjrjr2


Posts: 131
Posted: 05/29/2011, 7:57 AM

Hi Anyone have a clue about this problem????

This is a copy of my support ticket to Yes...

Hi

This is really strange!!!

This installation of CCS has been installed for quite some time and has worked fine. (excluding the standard bugs I have learned to work around mostly)

All of a sudden certain builders have started to give me javascript errors.

The builders affected are
Grid Builder
Grid & record Builder

Trying any of those builders now cause this javascript pop up error:

AN error has occurred in the script on this page
line 125
char 6
Error "spin1" is undefined
Code 0
URL file:///C:/Program%20Files%20(x86)/CodeChargeStudio4/Components/Dialogs/Wizards/Common/WCommon.js

This occurrs using the builder in both design mode and html mode.

Also the google maps builder from codecharge tools is failing with a JS error (it has always worked before) with this error in the js error popup

Line 125
char 6
Unable to get value of the property "getProperty". Object is null or undefined
code 0
URl file:///C:/Program%20Files%20(x86)/CodeChargeStudio4/Components/Dialogs/Wizards/Common/WCommon.js

Please Help
Thanks
John

I am so confused??? LOL:-/



_________________
John Real - More CodeCharge Studio Support at - http://CCSElite.com
Real Web Development At: http://RealWebDevelopment.us
View profile  Send private message
jjrjr2


Posts: 131
Posted: 05/29/2011, 8:03 AM

BTW I found this post

http://forums.codecharge.com/posts.php?post_id=115329&s_keyword=WCommon.js

However.. CCS has been running on IE9 for while...

But cannot recall if I have tried these builders under ie9 LOL

Will post if I figure anything out...

I already knew IE9 was a train wreck.

John :-X

BTW Windows says My updates are current. No updates needed. LOL


_________________
John Real - More CodeCharge Studio Support at - http://CCSElite.com
Real Web Development At: http://RealWebDevelopment.us
View profile  Send private message
jjrjr2


Posts: 131
Posted: 05/29/2011, 3:32 PM

Well Guys

Since this is Sunday and tomorrow is memorial day... I could not wait to get a response from Yes. This kind of stuff costs me money LOL

So....

I created a patch in the builders and all seems to work OK now.

If anyone is interested in how to fix this

Let me know

John
8-) 8-)

_________________
John Real - More CodeCharge Studio Support at - http://CCSElite.com
Real Web Development At: http://RealWebDevelopment.us
View profile  Send private message
jjrjr2


Posts: 131
Posted: 05/30/2011, 6:24 AM

BTW

I found the official Yes Patch for this here...

The question one has to ask is why no new release of CCS so everyone can have the fix????

http://ccselite.com/forums_topics_view.php?forum_id=1&forum_topic_id=153

John:-/
_________________
John Real - More CodeCharge Studio Support at - http://CCSElite.com
Real Web Development At: http://RealWebDevelopment.us
View profile  Send private message
saseow

Posts: 727
Posted: 05/30/2011, 8:28 AM

Thanks John, I got it.
View profile  Send private message
jjrjr2


Posts: 131
Posted: 05/30/2011, 12:57 PM

Hi

Looked at the patch file.

looked the same as the original.

Sooo. I posted the code to patch the builders here

http://ccselite.com/forums_topics_view.php?forum_id=1&forum_topic_id=153

This is working now for me.

John
8-) 8-)
_________________
John Real - More CodeCharge Studio Support at - http://CCSElite.com
Real Web Development At: http://RealWebDevelopment.us
View profile  Send private message
jjrjr2


Posts: 131
Posted: 06/02/2011, 9:48 AM

FYI...

Yes has responded to my support ticket on this with an official patch..

Posted here.

http://ccselite.com/forums_topics_view.php?forum_id=1&f...msg_usersPage=2

Let us know if it works.

LOL At least I was not shut down over the long weekend as my patch seemd to work fine for the interim...

John
8-) 8-)
_________________
John Real - More CodeCharge Studio Support at - http://CCSElite.com
Real Web Development At: http://RealWebDevelopment.us
View profile  Send private message
phpminer

Posts: 28
Posted: 09/22/2011, 11:09 PM

Well, IE9 is known to be a buggy release . . . I'd stay clear of it until it's stable.

Also, IE9 processes Javascripting errors differently than prior versions, which is at the root of the problems your experiencing.
View profile  Send private message

Add new topic Subscribe to topic   


These are Community Forums for users to exchange information.
If you would like to obtain technical product help please visit http://support.yessoftware.com.

MS Access to Web

Convert MS Access to Web.
Join thousands of Web developers who build Web applications with minimal coding.

CodeCharge.com

Home   |    Search   |    Members   |    Register   |    Login


Powered by UltraApps Forum created with CodeCharge Studio
Copyright 2003-2004 by UltraApps.com  and YesSoftware, Inc.