CodeCharge Studio
search Register Login  

Visual Web Reporting

Visually create Web Reports in PHP, ASP, .NET, Java, Perl and ColdFusion.
CodeCharge.com

YesSoftware Forums -> CodeCharge Studio -> PHP

 [SOLVED] error when adding component existing record form

Print topic Send  topic

Author Message
erdcck


Posts: 17
Posted: 07/24/2014, 11:18 AM

Dear friends I have one problem.

I create record form via record builder but I'm forgot some form components (listbox etc.).
When I add these component in to record form, I get php errors

[Thu Jul 24 20:03:04 2014] [warn] [client 85.102.136.108] mod_fcgid: stderr: PHP Notice: Undefined property: clsRecordjobs1::$is_baski_makinesi in /var/www/vhosts/myprint.center/demo.myprint.center/add_job.php on line 1046, referer: http://demo.myprint.center/customers.php

[Thu Jul 24 20:03:04 2014] [warn] [client 85.102.136.108] mod_fcgid: stderr: PHP Fatal error: Call to a member function Prepare() on a non-object in /var/www/vhosts/myprint.center/demo.myprint.center/add_job.php on line 1046, referer: http://demo.myprint.center/customers.php
View profile  Send private message
eratech


Posts: 513
Posted: 07/24/2014, 9:28 PM

Basic question - Have you edited any of the PHP code so that CodeCharge marks it as 'changed' and then doesn't update the code when the new components are added?

I've usually found those errors when that's happened, or in my .NET when the Design mode didn't update the ASPX file.

E
_________________
CCS 3/4/5 ASP Classic, VB.NET, PHP
Melbourne, Victoria, Australia
View profile  Send private message
eratech


Posts: 513
Posted: 07/24/2014, 9:39 PM

Basic question - Have you edited any of the PHP code so that CodeCharge marks it as 'changed' and then doesn't update the code when the new components are added?

I've usually found those errors when that's happened, or in my .NET when the Design mode didn't update the ASPX file.

E
_________________
CCS 3/4/5 ASP Classic, VB.NET, PHP
Melbourne, Victoria, Australia
View profile  Send private message
erdcck


Posts: 17
Posted: 07/25/2014, 12:50 AM

Dear eratech thank you so much. I have added missing code in .php file and everything is fine and working.

View profile  Send private message

Add new topic Subscribe to topic   


These are Community Forums for users to exchange information.
If you would like to obtain technical product help please visit http://support.yessoftware.com.

Internet Database

Visually create Web enabled database applications in minutes.
CodeCharge.com

Home   |    Search   |    Members   |    Register   |    Login


Powered by UltraApps Forum created with CodeCharge Studio
Copyright 2003-2004 by UltraApps.com  and YesSoftware, Inc.