CodeCharge Studio
search Register Login  

Web Reports

Visually create Web Reports in PHP, ASP, .NET, Java, Perl and ColdFusion.
CodeCharge.com

YesSoftware Forums -> Archive -> GotoCode Archive

 login

Print topic Send  topic

Author Message
bigd39
Posted: 12/27/2003, 11:52 PM

I am building an application. I using the diffrent builders. The problem i am having is that I can not login to my application. I have al the security stuff set up right an access to the page setup right to but I can not login what did I do wrong I used the authentication builder to build my login. Can anyone help
Edd
Posted: 12/28/2003, 2:06 PM

Sorry ask a dumb question, but are all the details correct on the database?

If so are all the levels correct (page and user), Also check the page where they are sent of security fails.

Edd
[www.syntech.com.au]
P.S. Please use Codecharge's new forum http://forums.codecharge.com/ as this one will close soon
bigd39
Posted: 12/28/2003, 2:47 PM

yes everything is right. It just does not login with a user it does nothing. login an it does nothing.
Edd
Posted: 12/28/2003, 5:07 PM

Check the "Return Page" after someone has successfully logged on? (it defaults to the login page but should point elsewhere).

Edd

   


These are Community Forums for users to exchange information.
If you would like to obtain technical product help please visit http://support.yessoftware.com.

MS Access to Web

Convert MS Access to Web.
Join thousands of Web developers who build Web applications with minimal coding.

CodeCharge.com

Home   |    Search   |    Members   |    Register   |    Login


Powered by UltraApps Forum created with CodeCharge Studio
Copyright 2003-2004 by UltraApps.com  and YesSoftware, Inc.