CodeCharge Studio
search Register Login  

Visual Web Reporting

Visually create Web Reports in PHP, ASP, .NET, Java, Perl and ColdFusion.
CodeCharge.com

YesSoftware Forums -> General -> Other

 Crystal Reports Issue

Print topic Send  topic

Author Message
LeAnn
Posted: 04/19/2004, 5:42 PM

Hi,

Can someone tell me why Crystal Reports occasionally puts a blank page at the beginning of a grouped report? I have a title in the Report Header that displays on page 1. I have 2 groups (1st on Customer ID and 2nd on Order Date). The database does not have any blank Customer IDs. There are no "break before or "break after" properties set. I've tried to suppress blank sections to no avail. This seems very inconsistent.

I have a selection based on "Order Amount". When I select greater than 200 the blank page disappears. Anything less and I get my blank first page. I've looked at the data and don't see anything unusual.

Thanks for any help
LeAnn
cb
Posted: 06/16/2004, 3:14 AM

Hi,
uncheck "keep together" and try
cb

Add new topic Subscribe to topic   


These are Community Forums for users to exchange information.
If you would like to obtain technical product help please visit http://support.yessoftware.com.

Internet Database

Visually create Web enabled database applications in minutes.
CodeCharge.com

Home   |    Search   |    Members   |    Register   |    Login


Powered by UltraApps Forum created with CodeCharge Studio
Copyright 2003-2004 by UltraApps.com  and YesSoftware, Inc.