CodeCharge Studio
search Register Login  

Web Reports

Visually create Web Reports in PHP, ASP, .NET, Java, Perl and ColdFusion.
CodeCharge.com

YesSoftware Forums -> CodeCharge Studio -> IDE/GUI

 PROBLEM IN IDE

Print topic Send  topic

Author Message
Vlademiro

Posts: 2
Posted: 10/17/2007, 9:42 AM

I decided post because really need help.

Http://www.gestor.eti.br/telas/

In the above link I have left the screens of Codecharge (Note: Codecharge is original and licensed)

:(

tried the following:

1) Install and desistalar the codecharge
2) Install in a different directory
3) Passing antivirus (AVAST) in the system

Someone could give me any hint of how to solve this problem?

View profile  Send private message
mamboBROWN


Posts: 1712
Posted: 10/17/2007, 2:06 PM

Vlademiro
Have you tried contacting support ( http://support.yessoftware.com ) to see if they can assist you??
View profile  Send private message
Vlademiro

Posts: 2
Posted: 10/25/2007, 5:26 AM

Thanks for response

Came in contact and they resolved the problem.

The keys were deleted the record and returned to normal.
View profile  Send private message

Add new topic Subscribe to topic   


These are Community Forums for users to exchange information.
If you would like to obtain technical product help please visit http://support.yessoftware.com.

PHP Reports

Visually create Web Reports in PHP, ASP, .NET, Java, Perl and ColdFusion.
CodeCharge.com

Home   |    Search   |    Members   |    Register   |    Login


Powered by UltraApps Forum created with CodeCharge Studio
Copyright 2003-2004 by UltraApps.com  and YesSoftware, Inc.