CodeCharge Studio
search Register Login  

Visual PHP Web Development

Visually Create Internationalized Web Applications, Web Reports, Calendars, and more.
CodeCharge.com

YesSoftware Forums -> CodeCharge Studio -> IDE/GUI

 Grid not showing - HTML vs Code

Print topic Send  topic

Author Message
miary

Posts: 8
Posted: 02/04/2008, 2:29 PM

I created a grid on a page and it works fine. Then I decided to add another grid, so I clicked on the *HTML* tab, selected a point of insertion and ran the grid builder. Everything looked great (used table rows to put the 2 grids side by side).

Except that when I go to the *Code* tab, the new grid is NOT there, despite the fact that the HTML codes are there!

What am I doing wrong??

Using CCS3.2, JSP.
View profile  Send private message
datadoit
Posted: 02/04/2008, 3:00 PM

You've probably done nothing wrong. But, see if you can recreate the
problem, and if so send off to CCS support.
miary

Posts: 8
Posted: 02/15/2008, 3:11 PM

I got the pb fixed. What I realized it that I should not mess with the generated codes directly and add html components in it. I need to deal with the html codes, not the generated codes.

I cleared the customized generated codes and redid my work in the html code tab, and now it's looking good.
View profile  Send private message

Add new topic Subscribe to topic   


These are Community Forums for users to exchange information.
If you would like to obtain technical product help please visit http://support.yessoftware.com.

Web Database

Join thousands of Web developers who build Web applications with minimal coding.
CodeCharge.com

Home   |    Search   |    Members   |    Register   |    Login


Powered by UltraApps Forum created with CodeCharge Studio
Copyright 2003-2004 by UltraApps.com  and YesSoftware, Inc.