CodeCharge Studio
search Register Login  

Web Reports

Visually create Web Reports in PHP, ASP, .NET, Java, Perl and ColdFusion.
CodeCharge.com

YesSoftware Forums -> CodeCharge Studio -> IDE/GUI

 Missing datbase connection!?

Print topic Send  topic

Author Message
ntguy

Posts: 2
Posted: 07/10/2008, 1:38 AM

Has anyone else faced this problem with Windows XP Service Pack 3?

I noticed that the database connection to all of my existing projects are gone.
This is mainly related to all pages generated by search builder.

1. Database Connection Name is there but its not selected as default.
2. Data Source names are also there but none is selected.
3. If I reselect the connection and datasoure and go to the data source window to look at my sql parameters, they are all gone. If I look at the CODE the parameters are there but they are not showing in the data source window.
4. This also applies to any new project created with the search builder and not just the existing ones.

I am using CCS 2.3.2.29 (I know I know but I find this version to be very stable until now)

I have tried reinstalling CCS with no luck. Also Installed the new version as trial and I was experiencing the same thing with new version as well. Removed IE7 and that didn't help any either.

:-<
View profile  Send private message
wkempees
Posted: 07/10/2008, 6:34 AM

Not sure, but might just be an ODBC configuration problem.
1. determine which ODBC driver you are using dependant on your database of
choice.
2. see if the driver is still current and working.
try accessing your database tables through a non CCS interface.
Walter

"ntguy" <ntguy@forum.codecharge> schreef in bericht
news:44875ca8c4ed1c@news.codecharge.com...
> Has anyone else faced this problem with Windows XP Service Pack 3?
>
> I noticed that the database connection to all of my existing projects are
> gone.
>
> This is mainly related to all pages generated by search builder.
>
> 1. Database Connection Name is there but its not selected as default.
> 2. Data Source names are also there but none is selected.
> 3. If I reselect the connection and datasoure and go to the data source
> window
> to look at my sql parameters, they are all gone. If I look at the CODE the
> parameters are there but they are not showing in the data source window.
> 4. This also applies to any new project created with the search builder
> and not
> just the existing ones.
>
> I am using CCS 2.3.2.29 (I know I know but I find this version to be very
> stable until now)
>
> I have tried reinstalling CCS with no luck. Also Installed the new version
> as
> trial and I was experiencing the same thing with new version as well.
> Removed
> IE7 and that didn't help any either.
>
> :-<
>
> ---------------------------------------
> Sent from YesSoftware forum
> http://forums.yessoftware.com/
>

ntguy

Posts: 2
Posted: 07/10/2008, 9:02 AM

I am using ADO, the database connection to CCS is there, I can get thru the search builder and complete the page but once its done the connection is not selected. Although I can manualy reselect the database connection but the main issue is that the SQL parameters are not showing....
View profile  Send private message
wkempees


Posts: 1679
Posted: 07/11/2008, 4:28 AM

You might want to ask support:
technical product help please visit http://support.yessoftware.com.
_________________
Origin: NL, T:GMT+1 (Forumtime +9)
CCS3/4.01.006 PhP, MySQL .Net/InMotion(Vista/XP, XAMPP)

if you liked this info PAYPAL me: http://donate.consultair.eu
View profile  Send private message

Add new topic Subscribe to topic   


These are Community Forums for users to exchange information.
If you would like to obtain technical product help please visit http://support.yessoftware.com.

PHP Reports

Visually create Web Reports in PHP, ASP, .NET, Java, Perl and ColdFusion.
CodeCharge.com

Home   |    Search   |    Members   |    Register   |    Login


Powered by UltraApps Forum created with CodeCharge Studio
Copyright 2003-2004 by UltraApps.com  and YesSoftware, Inc.